Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    500 g
  • Rote Bete geschält
    800 g
  • natives Olivenöl
    140 g
  • Weißweinessig
    60 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Dijon-Senf
    1 TL
  • Ahornsirup
    15 g
  • Basilikum, getrocknet
    5 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Rucola
    120 g
  • Burrata in Stücken
    250 g
  • Granatapfelkerne (προαιρετικό πεδίο)
    2 EL
  • Pecannüsse, gehackt (προαιρετικό πεδίο)
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 304 kcal / 1271 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 437 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων