Podwójnie pistacjowe makaroniki

4.8 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
30 sztuk

Υλικά

Ganache pistacjowy
  • orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
    60 g
  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    140 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    70 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    70 g
  • ekstraktu migdałowego, naturalnego
    2 krople
Makaroniki pistacjowe
  • migdałów, blanszowanych
    80 g
  • drobnego cukru
    200 g
  • ocet do odtłuszczenia
  • białek (z 3-4 jajek, patrz wskazówka)
    100 g
  • barwnika spożywczego, zielonego (patrz wskazówka)
    2 krople
  • barwnika spożywczego, żółtego (patrz wskazówka)
    1 kropla

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 102.6 kcal / 429.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 6.4 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 11.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων