
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with Parmesan Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)1 ½ oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water25 oz
-
stock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427.5 kcal /
1788.8 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
59.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.9 g
Νάτριο
597.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGochujang Ramen Noodles
30 λεπτ.
Tomato and Feta Pasta
50 λεπτ.
Greek Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 λεπτ.
Spaghetti carbonara
40 λεπτ.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 λεπτ.
Mushroom Fettuccini
40 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1ωρ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.