Mediterraner Meeresfrüchte-Reis

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Miesmuscheln, frisch, gesäubert und entbartet
    400 g
  • Zwiebeln halbiert
    160 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    40 g
  • Calamari-Ringe, roh, tiefgekühlt, aufgetaut
    200 g
  • Peperoni, gemischt (z.B. rot, grün), in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Weisswein
    150 g
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Safranfäden (0,1 g)
    2 Prisen
  • Wasser
    210 g
  • Hühnerbouillon Paste
    ½ TL
    ½ Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
  • weisser Rundkornreis (16-18 Minuten Garzeit)
    350 g
  • Krevetten, roh geschält
    100 g
  • Zitrone in Spalten (Wedges), zum Servieren
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 377 kcal / 1593 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων