Lachs-Teriyaki-Bowl

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Sauce und Marinade
  • Rohzucker
    50 g
  • Ingwer geschält
    5 g
  • Wasser
    100 g
  • Sojasauce
    50 g
  • Reiswein (Mirin)
    35 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    1 EL
Reis
  • Reisessig
    50 g
  • Rohzucker
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Sushi-Reis
    250 g
  • Wasser
    500 g
Spinat und Lachs
  • Wasser
    1200 g
  • Blattspinat, tiefgekühlt aufgetaut, ausgedrückt
    (ergibt ca. 600 g)
    800 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (je 150 g)
    4
  • Sojasauce
    2 EL
  • Avocado geschält, in Schnitzen
    1
  • Sesamsamen, geröstet
    2 TL

Διατροφή ανά 1 Portionen

Θερμίδες 722 kcal / 3027 kJ
Πρωτεΐνη 41 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 70 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων