Ριζότο αλά Μιλανέζε με μοσχαρίσια εσκαλόπ

Ριζότο αλά Μιλανέζε με μοσχαρίσια εσκαλόπ

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

Ριζότο
  • φουντούκια
    50 γρ.
  • φασκόμηλο, φρέσκο (περίπου 10 γρ.), μόνο τα φύλλα
    ½ δέσμη
  • τυρί παρμεζάνα σε κομμάτια (2 εκ.)
    80 γρ.
  • κρεμμύδι κομμένο στα δύο
    80 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • ελαιόλαδο
    20 γρ.
  • ρύζι για ριζότο (χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά)
    300 γρ.
  • λευκό κρασί
    100 γρ.
  • νερό
    700 γρ.
  • ζωμό βοδινού
    2 κύβους
  • σαφράν, αλεσμένο
    2 φακελάκια
Μοσχαρίσια εσκαλόπ
  • βούτυρο, ανάλατο
    40 γρ.
  • ελαιόλαδο
    2 κ.σ.
  • αλάτι
    ½ κ.γλ.
  • πιπέρι, αλεσμένο
    12 πρέζες
  • εσκαλόπ μοσχαρίσια (λεπτά φιλετάκια) (περίπου 50 γρ. το καθένα)
    12
  • κρέμα βαλσάμικου
    2 κ.σ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 783 kcal / 3277 kJ
Πρωτεΐνη 48.8 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 67 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων