Bulgogi (wołowina po koreańsku)

Bulgogi (wołowina po koreańsku)

4.8 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 500 g polędwicy wołowej pokrojonej w ok. 4 cm plastry
    500 g rostbefu, pokrojonego w ok. 4 cm plastry
  • 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 4 ząbki czosnku
  • 40 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 50 g sosu sojowego
  • 70 g pasty chili z bobem Toban Djan (patrz wskazówka)
  • 20 g oleju sezamowego
  • 40 g oleju
  • 1 łyżeczka ziarna sezamu do dekoracji
  • 1 zielona cebulka ze szczypiorkiem pokrojona w cienkie plasterki

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 412.8 kcal / 1727.2 kJ
Πρωτεΐνη 29.4 g
Λιπαρά 26.1 g
Υδατάνθρακες 17.6 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 1419.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων