Συσκευές & Αξεσουάρ
Tagliatelle with pumpkin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mozzarella cut into pieces (2 cm)50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
onion80 g
-
celery cut into pieces60 g
-
carrot cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 tsp
-
butternut pumpkin cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
tagliatelle pasta300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
507.2 kcal /
2122 kJ
Πρωτεΐνη
18.4 g
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
69.9 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Νάτριο
319.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Veggie and Vegan
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy tomato and feta pasta
35 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min