Spicy Beef with Red Peppers

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Spanish onion cut into pieces
    45 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    30 g
  • red bell pepper cut into pieces (approx. 2.5 cm
    300 g
  • chopped tomatoes, canned
    100 g
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • cayenne pepper, dried, flake
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    450 - 500 g
  • black pepper, ground to season, to taste

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 688.3 mg
Πρωτεΐνη 25.4 g
Θερμίδες 985.1 kJ / 235.5 kcal
Λιπαρά 10.7 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 8.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων