Pizza napolitaine

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
2 portions

Υλικά

  • 450 g d'eau
  • 3 g de levure fraîche
  • 360 g de farine à pâtisserie et un peu pour le plan de travail
    360 g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
  • 8 g de sel
  • 30 g de jus de citron
  • 200 - 220 g de tomates concassées en conserve
  • 200 g de mozzarella de bufflonne bien égouttée et coupée en tranches
  • d'huile d'olive extra vierge en fonction des goûts
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 982.3 kcal / 4109.9 kJ
Πρωτεΐνη 42.4 g
Λιπαρά 24.6 g
Υδατάνθρακες 145.3 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.6 g
Νάτριο 2196.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων