Gluten-Free Veggie Pizza Crust

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces
    85 g
  • Parmesan cheese
    30 g
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    115 g
  • garlic clove
    1
  • egg, large (65-70 g)
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • black pepper, ground
    1 pinch

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 915.9 mg
Πρωτεΐνη 24.9 g
Θερμίδες 1421.2 kJ / 339.7 kcal
Λιπαρά 21.6 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.6 g
Υδατάνθρακες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων