Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Ossobucco
  • fresh parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • lemon zest only (without white pith)
    ½
  • English celery stalks cut in pieces
    30 g
  • carrots cut in pieces
    70 g
  • onions cut in quarters
    150 g
  • olive oil
    65 g
  • beef shanks bone in (approx. 230 g each)
    4
  • plain flour to coat
  • butter
    25 g
  • apple cider vinegar
    50 g
    50 g dry white wine
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • canned crushed tomatoes
    150 g
  • meat broth
    300 g
Saffron risotto
  • shallots
    30 g
  • butter
    20 g
  • olive oil
    40 g
  • risotto rice e.g. Carnaroli or Arborio, cooking time 14 minutes
    320 g
  • apple juice
    100 g
    100 g dry white wine
  • meat broth
    750 g
  • saffron
    1 - 2 pinches
  • salt
    5 g
  • unsalted butter
    20 g
  • grated Parmesan cheese
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1854.5 mg
Πρωτεΐνη 114 g
Θερμίδες 6327 kJ / 1512.2 kcal
Λιπαρά 79.8 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 78.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων