Espaguetis a la carbonara a baja temperatura

4.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 raciones

Υλικά

Salsa carbonara
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de queso pecorino en trozos
  • 1 huevo
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de papada de cerdo adobada (guanciale), en dados
Cocción de pasta
  • 320 g de espaguetis
  • 1 cucharadita de sal
  • pimienta molida

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 677 kcal / 2832.5 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 33.3 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Νάτριο 1623.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων