Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steak (185 g - 200 g each, 2.5 cm/1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
black pepper, ground divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
shallots halved60 g
-
tarragon, fresh leaves only1 - 2 sprigs
-
white wine, dry60 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)1 tbsp
-
egg yolks4
-
water60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1130.4 mg
Πρωτεΐνη
71 g
Θερμίδες
4956.8 kJ /
1184.7 kcal
Λιπαρά
95.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShepherd's Pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Quick Thai chicken curry
40 λεπτ.
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1ωρ. 5 λεπτ.
Lemon Garlic Chicken
30 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Huli Huli Chicken Skewers
Καμία βαθμολογία
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3ωρ. 35 λεπτ.
Peking-Style Duck Pancakes
Καμία βαθμολογία
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Καμία βαθμολογία