Herzhafter Galettekranz mit Oliven, Speck und Cheddarkäse (glutenfrei)

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 Stücke

Υλικά

  • Milch
    350 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Ei plus 1 Eidotter zum Bepinseln
    1
  • frische Germ
    20 g
  • Hafermehl
    150 g
  • Reismehl etwas mehr zum Bemehlen
    150 g
  • Kartoffelstärke
    100 g
  • Tapiokastärke
    80 g
  • Xanthan
    1 ½ EL
  • Salz
    10 g
  • Cheddar in Stücken
    150 g
  • Speck in Würfeln (1 cm)
    120 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebeln geviertelt
    50 g
  • Olivenöl
    20 g
  • rote Paprika in Stücken (3 cm x 3 cm)
    80 g
  • Tomaten frisch oder aus der Dose, in Stücken (2 cm)
    100 - 120 g
  • Oliven, schwarz, entkernt in Scheiben (0,5 cm)
    30 g
  • Sesamsamen, schwarz zum Bestreuen

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 528 kcal / 2207 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 883 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων