Hogaza sin gluten

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 rebanadas

Υλικά

  • 100 g de harina de arroz
  • 100 g de harina de trigo sarraceno
  • 50 g de semillas de lino molidas
  • 100 g de fécula de patata
  • 10 g de sal
  • aceite de oliva para engrasar
  • 450 g de agua
  • 10 g de levadura de panadería
  • 25 g de psyllium
  • 15 g de miel
  • fécula de patata para espolvorear

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 rebanada/loncha/rodaja

Νάτριο 393.9 mg
Πρωτεΐνη 3.2 g
Θερμίδες 636 kJ / 152 kcal
Λιπαρά 2.7 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Υδατάνθρακες 29.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων