Sambhar (Vegetable Dhall)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • toor dhall
    150 g
  • garlic cloves
    10
  • salt
    2 ½ tsp
  • water
    750 g
  • ghee
    3 tbsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • mustard seeds
    ½ tsp
  • fenugreek seeds
    1 pinch
  • dried chillies soaked to soften
    3
  • curry leaves
    1 sprig
  • shallots
    250 g
  • asafoetida powder
    ½ tsp
  • potatoes cut in cubes
    350 g
  • long beans cut in 4 cm length
    50 g
  • round purple eggplants ( approx. 1) , cut in cubes
    200 g
  • carrots cut in 4 cm length
    80 g
  • tomatoes cut in quarters
    250 g
  • cauliflower
    100 g
  • sambhar powder
    2 tbsp
  • vegetable stock powder
    1 tsp
  • coriander leaves chopped
    2 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 661.3 mg
Πρωτεΐνη 42.4 g
Θερμίδες 3713.9 kJ / 887.7 kcal
Λιπαρά 13.2 g
Φυτικές ίνες 53.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 180.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων