Panissa con caponata estiva

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di melanzane a dadini (2x3cm)
  • 200 g di melanzane a dadini (2x3)
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
  • 170 g di cipolle dorate tagliate in 8 parti
  • 150 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
  • 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 30 g di zucchero
  • 8 g di sale
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 250 g di pomodori pelati
  • 100 g di acqua
Panissa
  • 450 g di acqua
  • 10 g di olio di oliva
  • 5 g di sale grosso
  • 150 g di farina di ceci
  • olio per frittura q.b.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1516 mg
Πρωτεΐνη 11.3 g
Θερμίδες 1691.3 kJ / 404.2 kcal
Λιπαρά 20.5 g
Φυτικές ίνες 10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Υδατάνθρακες 45.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων