Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Sukiyaki
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1151.7 mg
Πρωτεΐνη
14.4 g
Θερμίδες
1782.2 kJ /
426 kcal
Λιπαρά
27.6 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Open Cooking
32 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1ωρ. 10 λεπτ.
Beef and feta koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1ωρ. 50 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Curry Chicken
1ωρ.
Mutton Peratal
1ωρ. 25 λεπτ.
Thai chilli chicken and basil
30 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.