Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Dongpo Pork
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
-
water1800 g
-
pork belly, with skin 5 centimeters thick600 gram
-
fresh ginger15 g
-
spring onion30 g
-
fresh red chillies1
-
soy sauce180 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)180 g
-
rock sugar80 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1407.8 mg
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
1962.1 kJ /
469 kcal
Λιπαρά
39.9 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.5 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Open Cooking
32 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1ωρ. 10 λεπτ.
Beef and feta koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1ωρ. 50 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Curry Chicken
1ωρ.
Mutton Peratal
1ωρ. 25 λεπτ.
Thai chilli chicken and basil
30 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.