Agnello al vino

Agnello al vino

4.5 42 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 30 g di farina tipo 00
  • 900 g di carne di agnello a pezzi (3 cm)
  • 200 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di sedano a pezzi (3 cm)
  • 100 g di carote pelate e a rondelle (3 mm)
  • 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di pomodori pelati
  • 200 g di vino rosso
  • ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    ½ cucchiaino di dado per brodo, fatto in casa
  • 1 cucchiaino di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 49.7 g
Θερμίδες 2280 kJ / 545 kcal
Λιπαρά 32.9 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Υδατάνθρακες 13.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων