Risotto ai quattro formaggi

Risotto ai quattro formaggi

4.2 206 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di scalogno a metà
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di ricotta ben scolata dal siero
    50 g
  • di Emmental a dadini (1 cm)
    50 g
  • di mozzarella di bufala a pezzi piccoli
    50 g
  • di Gorgonzola a pezzi piccoli
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 478 kcal / 2000 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων