Caldo freddo di risotto al baccalà

Caldo freddo di risotto al baccalà

4.6 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Baccalà alla veneziana
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di acqua
    600 g
  • di baccalà ammollato e dissalato
    300 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Risotto
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 726.7 kcal / 3040.3 kJ
Πρωτεΐνη 53.1 g
Λιπαρά 24.7 g
Υδατάνθρακες 66.3 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 5876.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων