Corona di riso e castagne alla fonduta

Corona di riso e castagne alla fonduta

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 10 g di burro
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi misti surgelati
  • 150 g di castagne surgelate pelate
  • 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
Fonduta
  • 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
  • 10 g di burro
  • 2 tuorli

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 407 kcal / 1703 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 47 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων