Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy bread with tapenade
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
771.8 mg
Πρωτεΐνη
18.2 g
Θερμίδες
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Λιπαρά
24.5 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Versatile smooth soup
45 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Wasabi devilled eggs
25 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min