
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy bread with tapenade
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
474.3 kcal /
1992.3 kJ
Πρωτεΐνη
18.2 g
Λιπαρά
24.5 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Νάτριο
771.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn spring rolls with sweet and sour sauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Grain free wraps
15 λεπτ.