
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broad bean bruschetta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
frozen broad beans thawed500 g
-
frozen green peas50 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
pimento stuffed olives10
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
sourdough bread loaf cut into slices (2 cm thick) and toasted1
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for garnishing (optional)1 tbsp
-
lemon zest only, no white pith, for garnishing (optional)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
655.5 kcal /
2753.5 kJ
Πρωτεΐνη
34.7 g
Λιπαρά
18.7 g
Υδατάνθρακες
78.9 g
Φυτικές ίνες
15.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Νάτριο
1392.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Wonton soup
1 Std.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1 Std.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Beetroot carpaccio with burrata
Keine Bewertungen
Sicilian prawn salad
Keine Bewertungen
Grain free wraps
15 Min