
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and lamb pie with filo topping
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)1500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalks trimmed and cut into thirds3
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
plain flour2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
egg yolks2
-
fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces340 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)400 g
-
butter cut into pieces100 g
-
filo pastry8 sheets
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
785.3 kcal /
3298.3 kJ
Πρωτεΐνη
59.8 g
Λιπαρά
51.1 g
Υδατάνθρακες
18.6 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
620.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Hearty casseroles and bakes
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Chunky bolognese
50 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Curried sausages
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Thai green chicken curry
30 Min