
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb shanks with risoni and feta
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lamb shanks
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 tsp
-
lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
garlic cloves4
-
eschalots (approx. 50 g)2
-
dry white wine130 g
-
tomato passata700 g
-
water400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
lamb shanks6
-
plain flour100 g
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
zucchini cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
pitted green Sicilian olives100 g
-
dried risoni pasta220 g
Feta topping
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
feta cheese cut into cubes (2 cm)200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
702 kcal /
2948.4 kJ
Πρωτεΐνη
42.9 g
Λιπαρά
34.3 g
Υδατάνθρακες
51.7 g
Φυτικές ίνες
8.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.2 g
Νάτριο
1593.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Hearty casseroles and bakes
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Chunky bolognese
50 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Curried sausages
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Thai green chicken curry
30 Min