
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork belly with spring onions
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
643.8 kcal /
2704.3 kJ
Πρωτεΐνη
63.7 g
Λιπαρά
7.9 g
Υδατάνθρακες
77.6 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Νάτριο
1796.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Street Food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKrispy fried chicken
25 λεπτ.
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 λεπτ.
Chicken chasseur
1ωρ. 50 λεπτ.
Indian kofta curry with broccoli rice
50 λεπτ.
Quick gyros with tzatziki
30 λεπτ.
Okonomiyaki
30 λεπτ.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 λεπτ.
Pork cannelloni with vegetable sauce
1ωρ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Beef spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry
1ωρ. 40 λεπτ.