
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Batbout
-
water320 g
-
white sugar30 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
olive oil20 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
-
lamb mince500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
white sugar1 tsp
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
888.2 kcal /
3730.3 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
26.4 g
Υδατάνθρακες
114.1 g
Φυτικές ίνες
10.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTandoori chicken
45 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Swedish meatballs and mash
50 λεπτ.
Japanese ramen noodle soup
1ωρ. 50 λεπτ.
Korean bao beef sliders
2ωρ. 10 λεπτ.
Empanada pastry
45 λεπτ.
BBQ chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Spiced lamb roast
29ωρ. 50 λεπτ.
Sweet and sour chicken with rice
45 λεπτ.
Chicken with almonds
Καμία βαθμολογία
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1ωρ.