
Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic meatloaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil spray for greasing
-
brown onion cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds10 sprigs
-
day old bread torn into pieces3 slices
-
nutmeg1 tsp
-
milk250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tbsp
-
tomato sauce (see Tip)260 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef mince1000 g
-
mustard powder to taste2 - 3 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
water1000 g
-
new baby potatoes (2-3 per serve), washed18 - 20
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
453.6 kcal /
1905 kJ
Πρωτεΐνη
46.4 g
Λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
41.7 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Νάτριο
898.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Swedish meatballs with gravy
30 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min