
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
402.5 kcal /
1690.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
36.3 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.4 g
Νάτριο
340.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn spring rolls with sweet and sour sauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Grain free wraps
15 λεπτ.