Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
340.4 mg
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Λιπαρά
36.3 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Jalapeno party poppers
50 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and avocado risoni salad
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.
Wasabi devilled eggs
25 λεπτ.
Thai noodle and seafood salad
50 λεπτ.