
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛蒡山藥燉排骨
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水200 克
-
牛蒡 切薄片100 克
-
新鮮山藥 ,去皮,切大塊(3公分)200 克
-
紅棗6 粒
-
枸杞20 克
-
米酒30 克
-
水800 克
-
鹽 ,可依個人口味調整1 - 1 ½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
185 kcal /
776 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
15.6 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν