牛蒡山藥燉排骨

牛蒡山藥燉排骨

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
    200 克
  • 牛蒡 切薄片
    100 克
  • 新鮮山藥 ,去皮,切大塊(3公分)
    200 克
  • 紅棗
    6 粒
  • 枸杞
    20 克
  • 米酒
    30 克
  • 800 克
  • ,可依個人口味調整
    1 - 1 ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 185 kcal / 776 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 8.7 g
Υδατάνθρακες 15.6 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων