竹筍竹笙雞湯

竹筍竹笙雞湯

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 24ωρ.
Σύνολο 25ωρ. 5 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 竹笙
    20 克
  • 切片
    5 克
  • 帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水
    400 克
  • 1200 克
  • 枸杞
    10 克
  • 熟竹筍 切片
    250 克
  • 醬油
    30 克
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 172 kcal / 721 kJ
Πρωτεΐνη 20.1 g
Λιπαρά 9.4 g
Υδατάνθρακες 1.4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων