
Συσκευές & Αξεσουάρ
竹筍竹笙雞湯
Προετοιμασία 24ωρ.
Σύνολο 25ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
竹笙20 克
-
薑 切片5 克
-
帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水400 克
-
水1200 克
-
枸杞10 克
-
熟竹筍 切片250 克
-
醬油30 克
-
鹽5 克
-
白胡椒粉5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
172 kcal /
721 kJ
Πρωτεΐνη
20.1 g
Λιπαρά
9.4 g
Υδατάνθρακες
1.4 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν