
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘿蔔排骨湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
高湯 (大骨高湯)1200 克
-
蔥 切段20 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨500 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)400 克
-
鹽 依個人喜好調整½ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人喜好調整½ 茶匙
-
新鮮香菜 (προαιρετικό πεδίο) 少許,只取葉子
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
291 kcal /
1221 kJ
Πρωτεΐνη
24.9 g
Λιπαρά
13.8 g
Υδατάνθρακες
16.5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν