
Συσκευές & Αξεσουάρ
銀魚莧菜羹
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)200 克
-
鹽 依高湯鹹度調整¼ 茶匙
-
莧菜 去粗梗和莖,只取葉、切段220 克
-
太白粉 與20克水調勻2 茶匙
-
魩仔魚50 克
-
魚露¼ 茶匙
-
香油少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
118 kcal /
496 kJ
Πρωτεΐνη
7.1 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν