Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, feta and mint salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
759 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Λιπαρά
19.2 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmarula coffee
10 λεπτ.
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1ωρ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.