
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, feta and mint salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
256.3 kcal /
1076.8 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
19.2 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
759 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 Min
No fail mash potato
20 Min
Silky sweet potato mash
25 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Brown rice
50 Min
Polenta
25 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Cauliflower mash
25 Min
Nasi lemak (coconut rice)
20 Min
Refried beans
10 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min