
Συσκευές & Αξεσουάρ
芥菜干貝雞
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
新鮮芥菜 取莖、切斜塊300 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
油10 克
-
薑 切絲20 克
-
新鮮干貝 (選用小粒即可)10 - 15 粒
-
米酒20 克
-
新鮮香菇 切片30 克
-
鹽 依個人喜好調整2 茶匙
-
枸杞 用水沖洗1 茶匙
-
水800 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
161 kcal /
674 kJ
Πρωτεΐνη
18.9 g
Λιπαρά
7.9 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν