
Συσκευές & Αξεσουάρ
三絲瑤柱羹
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蝦米50 克
-
米酒50 克
-
油10 克
-
乾香菇 浸泡至軟,切片30 克
-
豬里肌肉 切絲200 克
-
水800 克
-
醬油40 克
-
蠔油10 克
-
熟竹筍 切絲300 克
-
乾干貝 浸泡至軟,剝絲備用50 克
-
大白菜 去根部,切絲300 克
-
烏醋50 克
-
寒天脆藻 (天使脆藻),切大段150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
142 kcal /
594 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
7.5 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν