
Συσκευές & Αξεσουάρ
五香蘿蔔牛肉湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
牛腱肉 川燙去血水,切塊(約3公分)600 克
-
水800 克
-
白蘿蔔 切塊200 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
蒜頭15 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒3 大匙
-
蔥 切段10 克
-
五香粉1 茶匙
-
蠔油25 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
224 kcal /
941 kJ
Πρωτεΐνη
31.2 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
3.8 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν