
Συσκευές & Αξεσουάρ
Coq au vin blanc with polenta madeleines
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Coq au vin blanc
-
chicken Marylands jointed, trimmed and skin on4
-
eschalots peeled12
-
shortcut bacon rashers trimmed and cut into pieces (2 cm)200 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 tsp
-
freshly ground pepper to season
-
white wine200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters200 g
-
salted butter20 g
Polenta madeleines
-
salted butter plus extra for greasing20 g
-
fresh sage leaves12
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fine polenta (see Tips)70 g
-
gluten free flour mix (see Tips)2 tbsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
egg1
-
buttermilk120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2088 mg
Πρωτεΐνη
74.1 g
Θερμίδες
4016.3 kJ /
956.3 kcal
Λιπαρά
65.1 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.8 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Gluten free chicken and leek pies
3ωρ. 20 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25ωρ. 35 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29ωρ. 20 λεπτ.