
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck and cherry salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
canned Morello cherries pitted200 g
Duck breasts
-
duck breasts, skin on (approx. 800 g)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Tarragon cream sauce
-
egg yolks3
-
caster sugar50 g
-
tarragon vinegar (see Tips)30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream120 g
Assembly
-
lettuce leaves of choice, leaves separated1 bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1227.5 kcal /
5155.8 kJ
Πρωτεΐνη
29.9 g
Λιπαρά
99.2 g
Υδατάνθρακες
23.6 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
32.4 g
Νάτριο
217.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 λεπτ.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Chilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Brown rice salad
40 λεπτ.
Avocado and goats cheese smash
5 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.