Chorizo and prawns a la Sidra

Chorizo and prawns a la Sidra

4.7 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • garlic cloves
    2
  • eschalots
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • dried bay leaf
    1
  • chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
    300 g
  • alcoholic apple cider
    100 g
  • tomato paste
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • fresh ground black pepper
    ½ tsp
  • prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large
    150 g
  • crusty bread to serve
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • feta cheese crumbled, for garnishing (optional)
    50 g

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 259.7 kcal / 1090.5 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 18.9 g
Υδατάνθρακες 4.4 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 972.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων