
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
36 portions
Υλικά
Dressing
-
lemon zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice½
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt120 g
-
olive oil30 g
-
smoked paprika1 - 2 tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Arancini
-
day old bread100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
brown onion60 g
-
pumpkin skin removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
arborio rice200 g
-
white wine40 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg yolk1
-
fresh sage leaves finely chopped8
-
plain flour plus extra if needed2 tbsp
-
egg whites2
-
blue cheese cut into cubes (1 cm)120 g
-
vegetable oil for frying
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
116 kcal /
487.1 kJ
Πρωτεΐνη
2.6 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
6.8 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
154.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 λεπτ.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Chilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Brown rice salad
40 λεπτ.
Avocado and goats cheese smash
5 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.