
Συσκευές & Αξεσουάρ
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Parmesan crust
-
day old sourdough bread60 g
-
garlic cloves2
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
Brazil nuts60 g
-
egg1
-
unsalted butter30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
Lamb
-
lamb cutlets French trimmed (see Tips)6
-
honey2 tbsp
-
water600 g
-
kipfler potatoes cut into halves300 g
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
olive oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt to season
-
fresh ground black pepper to season
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped5 sprigs
-
unsalted butter20 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground nutmeg½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1178 kcal /
4948.5 kJ
Πρωτεΐνη
41.7 g
Λιπαρά
85.3 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
11.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
34.4 g
Νάτριο
712.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chunky bolognese
50min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Kid-friendly butter chicken
35min
Chicken teriyaki
20min
Chinese-style chicken
25min
Curried sausages
40min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Sticky sesame chicken
40min
Thai green chicken curry
30min