
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Panna cotta
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
pouring (whipping) cream140 g
-
full cream milk50 g
-
wasabi paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
yuzu juice (see Tips)2 tsp
-
sea salt½ tsp
Prawns
-
cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact6
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
fresh chervil finely chopped (optional)10 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
-
yuzu juice (see Tips)60 g
-
xanthan gum¼ tsp
-
red grapes cut into halves, to serve5
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
456.5 kcal /
1917.5 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
38.2 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.7 g
Νάτριο
1036.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 λεπτ.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Chilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Brown rice salad
40 λεπτ.
Avocado and goats cheese smash
5 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.