Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
2 portions

Υλικά

Panna cotta
  • unsalted butter for greasing
  • gold strength gelatine leaves
    2
  • cold water for soaking
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • full cream milk
    50 g
  • wasabi paste
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • yuzu juice (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
Prawns
  • cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
    6
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • fresh chervil finely chopped (optional)
    10 sprigs
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt to season
  • fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
  • yuzu juice (see Tips)
    60 g
  • xanthan gum
    ¼ tsp
  • red grapes cut into halves, to serve
    5

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 456.5 kcal / 1917.5 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 38.2 g
Υδατάνθρακες 10.8 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.7 g
Νάτριο 1036.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων