
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Panna cotta
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
pouring (whipping) cream140 g
-
full cream milk50 g
-
wasabi paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
yuzu juice (see Tips)2 tsp
-
sea salt½ tsp
Prawns
-
cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact6
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
fresh chervil finely chopped (optional)10 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
-
yuzu juice (see Tips)60 g
-
xanthan gum¼ tsp
-
red grapes cut into halves, to serve5
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
456.5 kcal /
1917.5 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
38.2 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.7 g
Νάτριο
1036.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile smooth soup
45 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Bengali fish cakes
1ωρ. 20 λεπτ.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 λεπτ.
Peanut soba noodle wonton cups
40 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Grain free wraps
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.