Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

4.0 384 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 porzione

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano
    30 g
  • di acqua
    200 g
  • di sale grosso
    1 pizzico
  • di pasta secca corta tipo pennette rigate
    80 g
  • di burro a pezzi piccoli
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 528 kcal / 2209 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 58 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων