Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

4.0 404 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 porzione

Υλικά

  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale grosso
  • 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
  • 20 g di burro a pezzi piccoli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 19 g
Θερμίδες 2209 kJ / 528 kcal
Λιπαρά 26 g
Φυτικές ίνες 2 g
Υδατάνθρακες 58 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων