
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tarka dal
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Coriander chilli chutney
-
fresh coriander (2-3 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (approx. 2-3 chillies)50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Tarka dal
-
red lentils250 g
-
hot water for soaking
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fresh curry leaves20
-
garlic cloves2
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves2 cm
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh tomatoes cut into pieces (2 cm) (see Tips)200 g
-
lemon juice2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
322.3 kcal /
1354.3 kJ
Πρωτεΐνη
16.8 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
35.7 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
611.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRosemary and thyme polenta chips
1ωρ.
Cornbread with jalapeño honey butter
55 λεπτ.
Brussels sprouts with lime crumb
20 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1ωρ. 45 λεπτ.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1ωρ. 15 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Warm beetroot dish
50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.