
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tarka dal
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Coriander chilli chutney
-
fresh coriander (2-3 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (approx. 2-3 chillies)50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Tarka dal
-
red lentils250 g
-
hot water for soaking
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fresh curry leaves20
-
garlic cloves2
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves2 cm
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh tomatoes cut into pieces (2 cm) (see Tips)200 g
-
lemon juice2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
322.3 kcal /
1354.3 kJ
Πρωτεΐνη
16.8 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
35.7 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
611.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 λεπτ.
No fail mash potato
20 λεπτ.
Silky sweet potato mash
25 λεπτ.
Chinese-style stir-fried vegetables
25 λεπτ.
Brown rice
50 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Cauliflower mash
25 λεπτ.
Nasi lemak (coconut rice)
20 λεπτ.
Refried beans
10 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.