
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tarka dal
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Coriander chilli chutney
-
fresh coriander (2-3 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (approx. 2-3 chillies)50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Tarka dal
-
red lentils250 g
-
hot water for soaking
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fresh curry leaves20
-
garlic cloves2
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves2 cm
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh tomatoes cut into pieces (2 cm) (see Tips)200 g
-
lemon juice2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
322.3 kcal /
1354.3 kJ
Πρωτεΐνη
16.8 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
35.7 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
611.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Amarula coffee
10 λεπτ.
Cornbread with jalapeño honey butter
55 λεπτ.
Jeera rice (Cumin rice)
45 λεπτ.
Mac and smoky cheese
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Steamed greens with lemon feta
20 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Cheesy pull-apart garlic bread
1ωρ.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1ωρ. 45 λεπτ.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1ωρ. 15 λεπτ.