Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)

Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)

4.6 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante (προαιρετικό πεδίο)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 30 g di uvetta
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale preferibilmente integrale
  • 200 g di semi di sorgo sciacquati (vedere consigli)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 315 kcal / 1318 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων