
Συσκευές & Αξεσουάρ
Banh mi (Vietnamese sandwich)
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Marinated pork
-
boneless pork shoulder cut into slices (approx. 1 cm thick)300 g
-
sugar60 g
-
fish sauce2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
eschalots2
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
fresh lemongrass white part only, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)1 stalk
-
water500 g
-
vegetable oil for frying
Pickled carrot
-
white wine vinegar100 g
-
sugar70 g
-
salt½ tsp
-
carrot peeled into ribbons1
Chicken liver pâté
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 60 g)½
-
salted butter40 g
-
chicken livers washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)250 g
-
fish sauce2 tsp
-
brandy1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream30 g
Assembly
-
baguette (see Tips)1
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
pickled jalapeño chillies10 slices
-
cucumber cut into thin slices¼
-
fresh coriander leaves to serve4 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
750.1 kcal /
3150.3 kJ
Πρωτεΐνη
34.3 g
Λιπαρά
34.7 g
Υδατάνθρακες
70.5 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Νάτριο
1795 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chunky bolognese
50 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Chicken teriyaki
20 min
Chinese-style chicken
25 min
Curried sausages
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Thai green chicken curry
30 min